Madona potpuno obučena na plaži
Madona u punoj opremi

Trend koji savjetuju ljekari

Madona potpuno obučena na plaži

Razmislite, kada ste poslednji put vidjeli sliku Madone kako se izležava na suncu? Ova pjevačica posvećuje puno pažnje svom izgledu, ali i zdravlju, pa se ne izlaže UV zracima - nikad. Ona je nedavno uživala da prijateljima na plažama Ibice, ali nije se ni jednom skinula u kupaći kostim.

Iako možda djeluje blesavo i ekscentrično, Madonin modni odabir za plažu je odličan, sa zdravstvene strane gledano. Kraljica popa, koja ne dozvoljava da joj u 56. godini sunce nanese štetu na koži, zna da faktor 50 može da je zaštiti, ali samo donekle. Prava zaštita je potpuno izbjegavanje UV zraka.

madonasuncanje

O tome je pričala i dr Eli Kanon za "Dejli mejl".

- Možda ćete izgledati fantastično u bikiniju, i možda ćete biti braon kao čokolada, ali izgledaćete znatno manje privlačno kada vam bude falilo pola nosa, jer su ljekari morali da ga odstrane zbog raka kože - oštra je doktorka.

Ako ste se oduvek pitali kako neko može u Madoninim godinama da izgleda ovako dobro, možda rešenje leži upravo u suncu. Ili u izbegavanju istog.

Dr Kanon se iskreno nada da će ovako ekscentrični trend, koji su podržale žena Pola Mekartnija i Najdžela Loson, koja se kupala u "burkiniju", zaživeti i među "normalnim" djevojkama,prenosi Zenablic.

Foto/Profimedia.rs

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.