Kuća Buškovića treći put na meti bombaša
ilustracija

Istraga u toku

Kuća Buškovića treći put na meti bombaša

Nepoznate osobe, u noći između četvrtka i petka, bacile su bombu u dvorište kuće braće Milana i Ivana Buškovića u podgoričkom naselju Zabjelo.

Kako prenosi RTCG, u eksploziji koja se dogodila dva sata poslije ponoći nije bilo povrijeđenih, a napravljena je materijalna šteta na automobilu koji je bio parkiran pored kuće. Oštećena je i fasada kuće.

U policijskoj istrazi pomoći će i snimak video nadzora koji su Buškovići postavili ispred porodične kuće, nakon što je sredinom juna u njegovom dvorištu ostavljena bomba.

Prema nezvaničnim informacijama, na snimku se vidi kako dvije osobe prilaze automobilom kući Buškovića. Kroz otvoren prozor, suvozač je izbacio bombu nakon čega se automobil velikom brzinom udaljio. Nekoliko trenutaka kasnije bomba je eksplodirala.

Buškovići, koji rade kao taksisti, tvrde da ne znaju ko im se namjerio zbog čega nijesu mogli pomoći policiji oko otkrivanja napadača.

Kuća Buškovića samo u protekla dva i po mjeseca čak tri puta je bila meta bombaša, a prva eksplozija odjeknula je u avgustu 2012. godine.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.