Ležerni i opušteni kratki kombinezoni
Ilustracija

Idealni za ljeto

Ležerni i opušteni kratki kombinezoni

Ovog ljeta dizajneri su u svojim kolekcijama naročito istakli kratke modele kombinezona . Dame ih vole zato što su praktični i što se uz njih ništa ne kombinuje - imate sve.

Od kada su se pojavili na modnoj sceni, još davnih osamdesetih godina, kombinezoni su postali jedan od najženstvenijih komada odjeće. Ovog ljeta dizajneri su u svojim kolekcijama naročito istakli kratke modele. Dame ih vole zato što su praktični i što se uz njih ništa ne kombinuje - imate sve, i majicu ili top, i šorts ili bermude. 

komb

Ističu se strukirani modeli sa gumom na sredini, kao i oni sa dugmićima. U trendu su i oni ležerni, ravnog kroja, kao i oni dizajnirani od laganog pamuka, idealni za šetnje i opuštene varijante. Tu su i kratki kombinezoni od džinsa koji su uvijek zanimljivi, koliko zbog materijala, toliko i zbog dizajna. Za veče i posebne prilike izaberite one lepršavih svilenkastih i metalik materijala, ili ukrašene mašnama, čipkom, romantičnim karnerima... 

Kada su boje u pitanju, sve je u trendu. Tako nećete pogriješiti i ako izaberete kratki kombinezon u diskretnoj pastelnoj nijansi, kao i ako se odlučite za model u nekoj drečavoj boji. Isto važi i za dezene, moderni su i sitni i krupni, a nezaobilazan je, i vrlo popularan, print. 

(super žena)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.