Đorđo Armani: Zašto više nema srpskih manekenki?
Đorđo Armani

Proslava 80. rođendana

Đorđo Armani: Zašto više nema srpskih manekenki?

Slavni kreator koji je juče proslavio svoj 80. rođendan, osvrnuo se na ljepotu Srpkinja s opaskom da u Italiji ima sve manje i manje srpskih manekenki...

Slavni italijanski kreator Đorđo Armani odlučio je da svoj 80. rođendan proslavi u društvu predstavnika sedme sile, što je medije u početku iznenadilo a potom i obradovalo! 
Prijatno druženje, Armani je iskoristio da se malo osvrne na svoju karijeru, pogotovo na neke odluke koje je donosio u prošlosti. 
“Moram da priznam da sam uživao u svakom trenutku, jer lijepo je to kada imate priliku da budete sa svojim modelima na njihovim proslavama, premijerama, vjenčanjima, crvenim tepisima, dodjelama Oskara... Dijelili smo mnoge trenutke i to nijesu samo moji klijenti, stvorila su se i velika prijateljstva,” rekao je Armani, prenosi B92.
Naravno, nije sve bilo tako idilično i Đorđo kao i većina dizajnera žali jedino zbog činjenice da je njegov privatni život morao da bude ipak u sjenci usled ogromne posvećenosti koju je imao prema modi. 
“Nije da nisam htio da provodim vrijeme sa porodicom, ali nijesam uspjevao jer u ovom poslu ako ne idete korak naprijed, pregaziće vas. Sada bih htio da nadoknadim bar dio toga porodici, da pronađem više vremena za emocije, druženja, lijepe momente. To želim prevashodno sebi kao poklon sada kada sam stvorio ime i brend koji može da živi dalje i bez mene. “ U razgovoru za magazin “Glorija”, kreator se dotakao i “poznate” ljepote srpskih žena. 
“Sjećam se prije je bilo mnogo više srpskih manekenki. Sada se pojavi tek jedna ili dvije, ali čini mi se da je daleko manje nego ranije. Čudi me da sada dominiraju latinoameričke, ruske i litvanske manekenke, a da iz Srbije nema novih lica koja bi uspjela da se nametnu. Pričali su mi da kada se ide ulicama Beograda, od sto žena 95 su lijepe, a toga nema na ulicama drugih gradova, pa ni u Italiji,” zaključio je Armani. 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.