Pletenica - vječni hit za plažu
Ilustracija

Frizure

Pletenica - vječni hit za plažu

Ako imate dugu kosu, frizeri predlažu da je pustite da se malo prelomi od soli i sunca, a za večernje varijante dodajte pjenu ili kremu za kovrdžanje.

Nije lako ukrotiti kosu dok ste na moru. Ipak, poželjno je da je tih nekoliko dana u godini odmorite od feniranja i "peglanja", a uvijek možete da napravite atraktivnu frizuru koja će da upotpuni vaš ljetnji stil. Jednostavne, slatke frizure su pravi izbor, možete da ih nosite na plaži i kada izađete u provod, a najvažnije je to što se zaista lako prave.

Ako imate dugu kosu, frizeri predlažu da je pustite da se malo prelomi od soli i sunca, a za večernje varijante dodajte pjenu ili kremu za kovrdžanje. Možete i da je pokupite u konjski rep ili punđu, na tjemenu i potiljku ili sa strane.

Za kosu srednje dužine preporučuju se pletenice, deblje i tanje. Namjestite ih sa strane, jednu ili više njih, možete i da ispletete cijelu kosu, a pramenčiće ostavite da slobodno padaju. Ova ležerna frizura potpuno se uklapa uz svaki ljetnji stajling.

Istaknite je ukrasima za kosu, šnalicama, gumicama, ukosnicama... Odličan izbor je i marama, posebno ako je vezena na čelu ili u "džipsi" stilu.

(novosti)

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.