Pejović: Formiranjem Sekretarijata za sport olakšaćemo funkcionisanje svim sportskim subjektima u Budvi
Pejović, Foto: Građanski pokret URA

Pejović: Formiranjem Sekretarijata za sport olakšaćemo funkcionisanje svim sportskim subjektima u Budvi

Formiranjem Sekretarijata za sport olakšaćemo funkcionisanje svim sportskim subjektima u Budvi, saopštio je danas Vanja Pejović, kandidat za odbornika sa liste "URA - dr Dritan Abazović - DRUGAČIJE!"

"Budva je jedna od rijetkih opština u Crnoj Gori koja može da se pohvali sa sportskom tradicijom dužom od jednog vijeka. Geografska pozicija i mediteranska klima naš grad čine idealnim za bavljenje sportom i rekreacijom tokom čitave godine", istakao je Pejović u saopštenju.

Kako je dodao, "budvanska URA se zalaže za valorizovanje bogatih prirodnih resursa u svrhu sporta kroz izgradnju novih sportskih terena, igrališta, teretana na otvorenom, hajking staza, rekonstrukciju postojećih objekata koji su u lošem stanju sa akcentom na gradski bazen na Pizani i Mediteranski sportski centar".

"Formiranjem Sekretarijata za sport olakšaćemo funkcionisanje svim sportskim subjektima u Budvi i stvoriti ambijent u kojem se klubovi efikasnije razvijaju i lakše postižu rezultate. Ulaganjem u sportsku infrastrukturu daćemo zamah i glavnoj privrednoj grani - turizmu, stvaranjem uslova za popunjavanje kapaciteta u predsezoni i postsezoni. Pokažimo 26. maja glasanjem za broj 7 da Budva zaslužuje drugačije", zaključio je Pejović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.