Rasvijetljeno silovanje u Budvi: Uhapšen osumnjičeni
Ilustracija

Rasvijetljeno silovanje u Budvi: Uhapšen osumnjičeni

Službenicima Odjeljenja bezbjednosti Budva je 17. aprila prijavljeno od strane Hitne medicinske pomoći Budva da je u njihove prostorije pristupilo žensko lice, strana državljanka, na ukazivanje ljekarske pomoći kojom prilikom im je saopštila da je silovana prethodnog jutra od strane njoj nepoznate muške osobe.

Policijski službenici upućeni su u prostorije HMP gdje su utvrdili identitet lica nakon čega su sa njom obavili razgovor.

Sa događajem je upoznat tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, koji je naložio da se oštećena odvede u Opštu bolnicu u Kotoru radi vršenja specijalističkih pregleda, te da se preduzmu dalje aktivnosti na rasvjetljavanju događaja.

Pripadnici budvanske policije preduzeli su sve mjere i radnje iz svoje nadležnosti u cilju utvrđivanja okolnosti i činjenica i u krajnjem, rasvjetljavanja ovoga događaja, koje su rezultirale identifikovanjem izvršioca djela koje je tužilac kvalifikovao kao krivično djelo silovanje.

Identifikovan je M.J. (21) iz Bijelog Polja kojem se na teret stavlja pomenuto krivično djelo i on je danas lišen slobode.

Uz krivičnu prijavu će biti priveden postupajućem tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici na dalju nadležnost, u zakonskom roku.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.