Dizdarević: DPS njeguje građanski koncept društva

Dizdarević: DPS njeguje građanski koncept društva

Demokratska partije socijalista (DPS) njeguje građanski koncept uređenja društva, poručio je na tribini ove partije u Pljevljima njen potpredsjednik Abaz Dizdarević.

"Zato se moramo ujediniti u namjeri da našu politiku izvedemo na mjesto koje joj pripada, a to je tron upravljanja ovom državom”, rekao je Dizdarević.

Kandidatkinja za predsjednicu Opštinskog odbora DPS Pljevlja, Maja Rondović poručila je da jačanje partijske mreže, angažovanje novih ljudi, i uključivanje onih koji su nepravedno zapostavljeni u prethodnom periodu, treba da bude proces na kojem će se konstantno raditi.

“Posebnu pažnju i partijski prioritet će imati svaki član i simpatizer naše partije koji je nakon 30. avgusta 2020. godine stameno, hrabro i odlučno ostao uz nas i nastavio da slijedi programske principe naše partije ne savijajući glavu ni pred kim”, poručila je Rondović.

Istakla je da je spremna da preuzme odgovornost i da se u budućem periodu radi mnogo pametnije i mudrije.

“Prošli smo mnoga iskušenja, a izazovi pred nama su još veći. Okolnosti u kojim se danas nalazimo zahtijevaju rad, entuzijazam, požrtvovanost, znanje, iskustvo i vjeru u pobjedu. Jedino s takvim pristupom možemo biti snažna brana retrogradnim, antievropskim i antigrađanskim politikama, sa kojima se danas suočavamo. Jedino tako možemo reći da smo spremni da izađemo na sud pred građane”, zaključila je Rondović. 

Izvor:RTCG

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.