Dragaš: Nije istina da je bilo ko od strane bivših DPS struktura dobro pozicioniran unutar PES-a
Foto: Pokret Evropa sad

Dragaš: Nije istina da je bilo ko od strane bivših DPS struktura dobro pozicioniran unutar PES-a

Tihomir Dragaš, član Predsjedništva Pokreta Evropa sad, kazao je da nije istinita tvrdnja predsjednika države i bivšeg zamjenika predsjednika te stranke Jakova Milatovića iz večerašnjeg televizijskog intervjua.

"Nije istina da je bilo ko od strane bivših DPS struktura dobro pozicioniran unutar Pokreta Evropa sad, kako to navodi predsjednik Crne Gore Jakov Milatović", napisao je Dragaš na društvenoj mreži Iks.

Milatović je u gostovanju na Televiziji Crne Gore rekao da su "mnogi ljudi, koji su na neki način bili dio određenih struktura" tokom prethodnog režima, danas "snažno" pozicionirani u PES-u.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.