Imala je milione, ali je sve rasprodala – sad živi u kombiju i kaže da uživa
Ilustracija (Foto: Pixabay)

Imala je milione, ali je sve rasprodala – sad živi u kombiju i kaže da uživa

Uspješna poslovna žena, udata i vrlo lijepo situirana – odlučila je da sve to baci u vodu samo zbog svog novog zaključka o životu!

Kejtlin Pajl bivša multimilionerka je donijela odluku da napusti sav svoj luksuz u kojem je živjela i postane digitalni nomad.

-Ja sam Kejtlin, 36-godišnja preduzetnica koja je nedavno prešla iz ogromne kuće u kombi! Moja kuća je sada iznajmljena i živim na putu. Volim život u kombiju mnogo više nego što sam očekivala – napisala ja ona u svojoj Instagam objavi dodavši i kako je dala ime kombiju u kojem živi.

Ova tridesetšestogodišnjakinja je nekada vodila firmu za lektorisanje, a njeno bogatstvo je bilo procijenjeno na čak 4 miliona američkih dolara, piše Njujork post.

Takođe je bila i udata, a sa suprugom je živjela na Floridi u vili koja je imala osam spratova, međutim, nakon razvoda je odlučila da svoj život okrene u nekom drugom smjeru i proda firmu, piše Index.hr.

Napustila luksuz – kupila kombi
Za vilu u kojoj je nekada živjela sa suprugom je plaćala godišnje održavanje oko 180.000 dolara (skoro 165.000 eura), a sada je iznajmljuje agencijama koje se bave pronalaskom smještaja i to za 25.000 dolara (oko 22.000 eura) mjesečno.

Pajl je kupila kombi za 88.000 (oko 80.000 eura) dolara i uložila dodatnih 102.000 (oko 93.000 eura) u njegovu obnovu. Njen život se sada svodi samo na putovanje po SAD i isprobavanje novih aktivnosti kao što su planinarenje i uživanje u prirodi, a istovremeno radi i onlajn kao lajf kouč.

Troši 27,5 eura dnevno
-Ovo je bila najbolja odluka koju sam ikada donijela. U svom novom životu mogu sama da biram svoje avanture. Sve radim kako bih udovoljila svom unutrašnjem djetetu- tvrdi Kejtlin koja ni malo ne žali zbog svog novog života.

-Prije sam odlazila na nekoliko skupih odmora godišnje. To nije bilo održivo. Sada trošim 20 do 30 dolara dnevno (najviše 27,5 eura) i živim život koji sam oduvijek htjela da živim – priznaje ona, dodajući da ne planira da se odrekne svog nomadskog života.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.