DPS u Gusinju

DPS u Gusinju

Jedinstvo, otvorenost i odgovornost prema građanima temelji na kojima će se graditi nova vizija

On je govorio o prethodne tri i po godine kroz koje je prošla naša država, ukazao da Crne Gore nema ako ne bude građanski orjentisana i uređena, te konstatovao da je DPS, kao emancipatorska i državotvorna partija, jedini garant sigurnosti i opstanka naše države. 

Govoreći o ovom izbornom procesu u partiji Dizdarević je kazao da reforme nijesu samo sistemske i personalne promjene, nego da one predstavljaju jedan novi način pristupa politici, a sve u skladu sa izazovima koji su pred nama ali i političkim ciljevima koje je u svom programu zacrtao DPS i ispred sebe postavio kao prioritet.

Kao kandidat za predsjednika Opštinskog odbora DPS Gusinje, okupljenom članstvu partije obratio se Demir Bajrović, koji je odmah na početku iskoristio priliku i pripadnicima islamske vjeroispovijesti čestitao nastupajući Ramazan a vjernicima katoličke vjeroispovijesti današnji Uskrs.

“Moja kandidatura izraz je odgovornosti prema partiji kao i prema Gusinju, koje se nalazi u ozbiljnim problemima. Jedinstvo, otvorenost i odgovornost prema građanima temelji su na kojima ćemo graditi novu viziju u našem Opštinskom odboru sa jasnim prioritetom daljeg jačanja partijske mreže”, rekao je Bajrović.

U nastavku obraćanja ukazao je da je i nakon smjene vlasti Klub odbornika DPS na sjednicama lokalnog parlamenta svojim ukupnim djelovanjem pokazao pun demokratski kapacitet, jer su, kako je dodao, podržali sve važne odluke koje se tiču razvoja Gusinja.

“Vjerujem da ćemo počev od narednih lokalnih izbora donijeti odluke koje će Gusinju garantovati stabilnost i razvoj. U Gusinju naša partija stoji čvrto kao bedem, kao najjača politička partija, kojoj su građani dali puno povjerenje na prethodnim izborima. Zbog svega toga potrebno je da svi mi i u narednom periodu odlučno stanemo u odbranu te izborne volje, te da zajednički nastavimo borbu za dobrobit i interese naših sugrađanki i sugrađana”, saopštio je kandidat za predsjednika OO DPS Gusinje.

Na kraju, osvrnuo se i na rezultate posljednjih istraživanja koja su, kako je istakao, pokazala da je DPS ubjedljivo najjača partija na crnogorskoj političkoj sceni, a zatim i nadovezao na izazove partije u Gusinju.

Izvor:Standard

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.