Identifikovane 134 od 144 žrtve terorističkog napada u Moskvi

RUSKI KOMITET

Identifikovane 134 od 144 žrtve terorističkog napada u Moskvi

Identifikovane su 134 osobe koje su poginule u napadu na tržni centar „Krokus siti hol“ u Moskvi, saopštila je pres služba ruskog Istražnog komiteta.

Poručuju da istražitelji rade danonoćno. Broj žrtava porastao na 144, a ranjena je 551 osoba.

Ruski istražitelji su identifikovali 134 osobe koje su poginule u terorističkom napadu na tržni centar „Krokus siti hol“ u Moskvi 22. marta, prenosi N1.

„Istražitelji rade sa žrtvama i ispituju ih o okolnostima ovog zločina. Istraga je trenutno uspela da identifikuje 134 osobe koje su poginule u terorističkom napadu. U toku su genetski testovi za druga, još neidentifikovana tijela“, navodi se u saopštenju ruskog Istražnog komiteta dostavljenog agenciji Tas.

Kako se dodaje, istražitelji, forenzičari i vještaci rade danonoćno.

„Uviđajne radnje se obavljaju na mestu zločina, kao i sa osumnjičenima“, saopštio je Istražni komitet.

Ranije danas, pres-služba Glavne uprave Ministarstva za vanredne situacije Ruske Federacije za Moskvu saopštila je da je broj žrtava terorističkog napada na koncertnu dvoranu Krokus siti hol 22. marta porastao na 144, među kojima je i petoro djece, dok je ranjenih 551.

Izvor:RTCG

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.