Četvrti dan traje potraga za dvogodišnjom Dankom
Foto: Arhiva

U Srbiji

Četvrti dan traje potraga za dvogodišnjom Dankom

Potraga za dvogodišnjom devojčicom Dankom Ilić iz okoline Bora, čiji je nestanak prijavljen u utorak, i dalje traje.

U toku jučerašnjeg dana, kombinirka je raščišćavala stabla u blizini kuće, odakle je nestala. Ubrzo nakon toga je stigla policija, koja je pretraživala dio oko raščišćenih stabala. Nema zvaničnih informacija o detaljima istrage.

Tri osobe uhapšene su kod Hadžića u BIH zbog tvrdnji da imaju podatke o nestaloj Danki, za koje su tražili novac, međutim u policiji su izjavili  da su se “samo šalili“, piše N1 Sarajevo.

Djevojčica Danka Ilić, koja je nestala u utorak u 13.45 u borskom naselju Banjsko Polje, ima smeđu kosu, braon oči i visoka je oko 85 centimetara.

U trenutku nestanka imala je maslinasto zelenu jaknu, ljubičaste pantalone, crne patike i kosu vezanu u rep.

Ukoliko imate bilo kakve informacije pozovite policiju na broj telefona 192.

U Srbiji je zbog ovog slučaja prvi put pokrenut sistem PRONAĐI ME! koji je namijenjen za hitno obavještavanje javnosti u slučaju nestanka maljoletnog lica.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.