LAVOVI, PRED VAMA JE DAN STVOREN ZA UŽIVANJE! JOŠ JEDAN ZNAK IMAĆE DAN POSVEĆEN ODMORU: Šta vam donosi dnevni horoskop za 24. mart

LAVOVI, PRED VAMA JE DAN STVOREN ZA UŽIVANJE! JOŠ JEDAN ZNAK IMAĆE DAN POSVEĆEN ODMORU: Šta vam donosi dnevni horoskop za 24. mart

Saznajte šta vam zvijezde poručuju na polju karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Ovnove tokom ove nedelje čeka uglavnom pravljenje planova za buduće akcije u narednom periodu.

Ljubav: Drugi dan vikenda nije povoljan ni za naročito veliki angažman u sferi ljubavi. Više bi vam prijao izlazak i druženje sa prijateljima.

Zdravlje: Odlično.

Bik

Posao: Vrlo dobar dan je pred Bikovima koji su naumili da prošire svoje vidike i usavršavaju svoja znanja.

Ljubav: Ovaj dan valjalo bi da iskoristite što bolje najprije kroz druženje i zajedničke aktivnosti sa dragom osobom.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Blizanci

Posao: Danas bi vam najviše vremena mogle oduzeti neke obaveze vezane za kuću, porodicu.

Ljubav: Pojava osobe iz vaše ljubavne prošlosti mogla bi danas vam preokupira misli i pobudi strasti.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Rak

Posao: Vrlo dobar dan nalazi se pred Rakovima. Može vas očekivati potvrda nekog dogovora vezanog za dugoročniji poslovni aranžman.

Ljubav: Iako nije realno da bude baš velikih promjena, makar neki vaš fini gest nagovestiće nove i jlepše mogućnosti.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Lav

Posao: Ako ima neodložnih stvari, naprijed u radne pobede. Ali nemojte ništa forsirati u danu koji je predviđen prije svega za odmor i relaksaciju.

Ljubav: Provedite više vremena sa dragom osobom, uživajte u opuštenim zajedničkim aktivnostima i ne dozvolite da vam iko to poremeti.

Zdravlje: Moguće kardiovaskularne tegobe.

Devica

Posao: Tipične Device dočekuju drugi dan vikenda ne baš raspoložene za planiranje novih poslovnih poteza.

Ljubav: Svu energiju, po moguđstvu pozitivnu, mogli biste danas da usmerite na planiranje neke lepe ljubavne akcije.

Zdravlje: Promenljivo raspoloženje.

Vaga

Posao: Ovo nije najpovoljniji dan za obimnije poslovne aktivnosti, posebno one fizičke jer biste mogli da se preforsirate.

Ljubav: Sjajne prilike i brojne mogućnosti su pred vama ukoliko se pokrenete i negdje izađete. Bar jedna se može izdvojiti kao vrijedna pažnje i truda.

Zdravlje: Moguća nesanica, piše Astroputnik.

Škorpija

Ljubav: Slobodne Škorpije mogu imati velike izazove u vidu fizičke privlačnosti prema nekoj veoma intrigantnoj osobi i za očekivati je da bude vrlo uzbudljivo.

Zdravlje: Odlično.

Strelac

Posao: Planovi su jedno, a realnost nešto sasvim drugo. Stoga danas spustite malo loptu i pokušajte da se više odmarate, a manje radite.

Posao: Budite fleksibilni ako tokom dana dođe do malih izmjena u vašem rasporedu. Ipak, očekuju vas pozitivne povratne informacije od nekog saradnika.

Ljubav: Više pažnje usmerite danas na osobu do koje vam je stalo, znaće to da ceni i da vam uzvrati.

Zdravlje: Vodite računa o ishrani.

Jarac

Posao: Jarčevima će dobro doći jedan mirniji dan. Nije naodmet obaviti i neke sitne pripreme, svakako ćete se sebi olakšati početak nove radne sedmice.

Ljubav: Imaćete priliku danas da uživate u pažnji koju će vam draga osoba nesebično pružati, a vi se potrudite da uzvratite bar na približan način.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vodolija

Posao: Moguće je da vas danas očekuje neki neodložni poslovni razgovor ili dogovor, kao najava promjena koje bi mogle da uslede već na startu naredne sedmice. Bez brige, trebalo bi da je sve povoljno po vas.

Ljubav: Provedite dan u druženju sa dragim prijateljima, možete organizovati i neki kraći put, izlet, prijaće vam.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Ribe

Posao: Ribe bi ovu nedelju trebalo da provedu u aktivnom odmoru i tako napune baterije za naredni poslovni ciklus.

Ljubav: Ukoliko vam je za oko zapala nova simpatija iz poslovnog okruženja, eto dobre prilike da napravite prvi korak ka boljem upoznavanju. Budite maštoviti, kao što i jeste.

Zdravlje: Jačajte imunitet.

Izvor:Kurir Zdovoljna.rs

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.