Đuričković: Šef diplomatije Crne Gore stavio se u funkciju portparola Mandića

Đuričković: Šef diplomatije Crne Gore stavio se u funkciju portparola Mandića

Međunarodni sekretar SD-a Miloš Đuričković reagovao je povodom izjave ministra vanjskih poslova Filipa Ivanovića o protestnoj noti koju je Bosna i Hercegovina uputila Crnoj Gori, u kojoj je istakao da Crna Gora u potpunosti poštuje teritorijalni integritet Bosne i Hercegovine.

"Ukoliko građane, medije, poslanike interesuju informacije vezane za međunarodne odnose tj. odnose Crne Gore sa drugim državama onda se obratite tim drugim državama. To vam poručuje ministar kojeg vi plaćate i kojeg ste birali ili ne, ipak dobili!", naveo je on.

Kako dodaje, izjavom da je posjeta bila “više privatna”, šef diplomatije se stavio u funkciju potparola Mandića, čije postupke treba da relativizuje i pegla.

"Kakve su to privatne posjete u kojima se donosi Predlog sporazuma  o specijalnim vezama? Kakva je to privatna posjeta Skupštini Crne Gore. Izjava da je posjeta Dodika bila prijateljska traži dodatno objašnjenje, koje će ministar dati na saslušanju. Naročito ako uzmemo u obzir stavove Dodika koji su upereni protiv BiH i nezavisnosti Crne Gore", naveo je Đuričković.

Izvor:AntenaM

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.