Vučić sa Orbanom: Teška vremena uvijek lakša kada ih podijelite s iskrenim partnerom
Aleksandar Vučić i Viktor Orban, Foto: Arhiva

Vučić sa Orbanom: Teška vremena uvijek lakša kada ih podijelite s iskrenim partnerom

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić je objavio da je u Beogradu s premijerom Mađarske Viktorom Orbanom razmijenio mišljenja o situaciji na Kosovu, planovima za ekonomski rast i približavanje Zapadnog Balkana EU i o zajedničkim projektima i saradnji dvije države.

Vučić se nenajavljeno sastao s Orbanom i napisao na Instagramu da je „ponosan na uzajamnu podršku i odnose“ Srbije i Mađarske koji su „dostigli istorijski maksimum“.

“Teška vremena i ozbiljna pitanja uvijek su lakša kada ih podijelite sa iskrenim partnerima i prijateljima“, piše u objavi.

Iz Vučićevog kabineta ova posjeta nije bila najavljena, te nije poznato ni da li će Vučić i Orban dati izjave novinarima.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.