Ulcinj: Podgoričanin zbog posjedovanja i konzumiranja droge kažnjen sa 2.000 eura

Ulcinj: Podgoričanin zbog posjedovanja i konzumiranja droge kažnjen sa 2.000 eura

Podgoričanin M.N. (30) proglašen je krivim zbog posjedovanja narkotika i osuđen na novčanu kaznu u iznosu od 2.000 eura.

“Sutkinja odjeljenja u Ulcinju Anka Kekić je po okončanom dokaznom postupku našla da su dokazani navodi optužnog akta Višeg državnog tužilaštva u Podgorici koje je okrivljenom stavilo na teret da je dana 10. septembra 2023. godine u ranim jutarnjim časovima na parking prostoru u zaleđu jedne ulcinjske plaže u svom vozilu posjedovao određenu količinu opoje droge kokain, kao i sintetičke droge MDMA, koju je u trenutku vršenja kontrole policijskih službenika i konzumirao. Osim kazne, izrečena mu je i zaštitna mjera trajnog oduzimanja predmetne opojne droge, koja će se po pravosnažnosti rješenja dostaviti Upravi policije na postupak uništenja”, saopštio je predsjednik Suda za prekršaje u Budvi Marko Đukanović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.