Uhapšen Kokan Đuričković za ubistvo u pokušaju: Zakočio obarač pa nije došlo do pucnjave

Uhapšen Kokan Đuričković za ubistvo u pokušaju: Zakočio obarač pa nije došlo do pucnjave

Kokan Đuričković (49) iz Podgorice uhapšen je zbog pokušaja ubistva u Tivtu, saznaje portal Standard.

“Službenici Odjeljenja bezbjednosti Tivat rasvijetlili su krivično djelo ubistvo u pokušaju u sticaju sa krivičnim djelom nedozvoljeno držanje i nošenje oružja i eksplozivnih materija, na štetu dvije osobe.

Naime, 31. decembra 2023. godine oko 14:30 časova dežurna služba Odjeljenja bezbjednosti Tivat obaviještena je od strane službenika komunalne policije Opštine Tivat da je u mjestu Donja Lastva, u blizini jednog ugostiteljskog objekta jedna osoba pokušalo upotrijebiti vatreno oružje. Tačnije, tada nepoznata osoba je nakon kraće rasprave sa dvije oštećene osobe otišlo do kuće u navedeno mjesto, zatim se vratilo i uperilo pistolj u pravcu oštećenih, pritiskajući nekoliko puta obarač, međutim nije došlo do opaljenja metka”, saopšteno je iz Uprave policije.

Kako navode, riječ je pištolju marke Beretta kalibra 7.65 mm sa okvirom i sedam komada municije, te jednim komadom municije u cijevi oružja.

“Policijski službenici tivatske policije su preduzeli intenzivne aktivnosti na rasvjetljavanju ovoga događaja u saradnji i po nalozima Višeg državnog tužilaštva u Podgorici.

Identifikovana je osoba za koje se sumnja da je akter događaja K.Đ. (49) iz Podgorice, sa prebivalištem u Tivtu i on je uhapšen zbog sumnje da je izvršio krivično djelo ubistvo u pokušaju u sticaju sa krivičnim djelom nedozvoljeno držanje i nošenje oružja i eksplozivnih materija”, dodaju iz policije.

Đuričković je priveden postupajućem tužiocu na dalju nadležnost.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.