Uhapšene dvije osobe zbog iznude 15. 000 eura i ucjene

Uhapšene dvije osobe zbog iznude 15. 000 eura i ucjene

Policija je uhapsila dvije osobe P.L. (32) zbog sumnje da je izvršio krivično djelo iznuda i S.D. (28) zbog sumnje da je ucjenjivala zbog novca.

Kako je saopšteno iz Uprave policije, krivična djela koja im se stavljaju na teret osumnjičeni su izvršili tako što su u u više navrata “pokušali od oštećenog da iznude novac u iznosu od 15.000 eura”.

“P.L. je u dva navrata tokom decembra dolazio kod oštećenog i od njega tražio iznose od 15.000 i 10.000 eura, upućujući mu prijetnje po život i hvatajući ga rukama za lice, dok je osumnjičena S.D. oštećeno lice prethodno ucjenjivala određenom fotografijom i u nekoliko navrata od oštećenog, sa kojim je prethodno bila u emotivnom odnosu, uzimala novac”, saopšteno je iz Uprave policije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.