Stravičan snimak iz Engleske: Majka čudom spasila dvogodišnju kćerkicu od smrti

Objavljen je snimak trenutka u kojem je jedna majka jedva uspjela da spasi svoju dvogodišnju kćerku od naleta automobila, piše Jutarnji list.

Ovaj šokantan incident dogodio se u engleskom Solihulu, a snimile su ga nadzorne kamere. Radnici iz trgovine priskočili su u pomoć majci i d‌jevojčici koje su za dlaku izbjegle smrt. Na snimku se vidi kako su za dlaku izbjegle udar automobila koji se zabio u rasvjetni stub i zatim prevrnuo na trotoar.

Snimak prikazuje kako se majka udaljava s mjesta nesreće s kćerkom u naručju. Sve se dogodilo u subotu poslijepodne, u blizini pješačkog prelaza.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.