Predstava
(Foto: Gradsko pozorište Podgorica)

Predstava "20 hiljada milja pod morem" u srijedu u Baru

Predstava sa Dramske scene za djecu "20 hiljada milja pod morem" (5+), koju je po tekstu Jasmine Fulurije režirao Marko Čeh, biće izvedena u srijedu sa početkom u 18 sati u Domu kulture "Vladimir Popović Španac" u Baru.

U predstavi igraju: Željko Radunović, Božidar Zuber, Una Lučić/Jovana Brnović i Dijana Dragojević.

Kostime je uradila Tijana Todorović, scenografiju Neža Mekota a muziku Mladen Nikčević.

"'20000 milja pod morem' bilo je nekada obavezno štivo tokom našeg odrastanja. Ono što je nekada bila naučna fantastika Žila Verna, danas je uveliko realnost pa se u ovoj dramatizaciji bavimo još uvijek neotkrivenim tajnama mora ali i emocijom, a ne toliko fantastikom. Dramatizacija Jasmine Fulurije je u funkciji vizuelnih riješenja mladog slovenačkog reditelja Marka Čeha. Ta vizuelnost ne proizilazi iz visoke tehnologije nego pripada domišljanjima koja su dio čistog teatarskog jezika Jasmine Fulurije", navodi se u najavi događaja.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.