Fontana čestitao Mandiću
Andrija Mandić

Fontana čestitao Mandiću

Predsjednik Predstavničkog doma Parlamenta Italije Lorenco Fontana uputio je čestitku predsjedniku Skupštine Crne Gore Andriji Mandiću povodom izbora za predsjednika Skupštine Crne Gore.

“Uvjeren sam da ćemo tokom Vašeg mandata imati priliku za dodatno unapređenje odnosa između naša dva parlamenta koji su već obilježeni plodotvornom saradnjom, kako na bilateralnom, tako i na multilateralnom nivou, naročito u odnosu na proces proširenja EU. Svakako, ovo će biti tema predstojeće 11. konferencije predsjednika parlamenata država Jugoistočne Evrope, koja će se održati u Budimpešti 17. novembra“, poručio je Fontana. 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.