Nikolić Mandiću: Nećemo dozvoliti anarhiju u Skupštini, a nadležni neka procijene je li u Vašem postupanju bilo krivičnog djela
Andrija Nikolić, Foto: DPS

Nikolić Mandiću: Nećemo dozvoliti anarhiju u Skupštini, a nadležni neka procijene je li u Vašem postupanju bilo krivičnog djela

Neprihvatljivo je da skupštinsko rukovodstvo obesmišljava rad parlamenta i posebno iznenađuje da neko ko ima tako dug politički staž kao Vi nakon što je napravio tako kardinalan propust, svejedno namjerno ili nenamjerno atakujući na pravni i ustavni sistem ove zemlje, upućuje objašnjenje u kojem kaže da povlačite akte sa namjernom da ispoštujete opoziciju i one ljude koji žele da se procedure poštuju, rekao je Andrija Nikolić, član Predsjedništva i šef Kluba poslanika DPS obraćajući se tokom današnje sjednice Andriji Mandiću, predsjedniku Skupštine Crne Gore.

On je kazao da tako nešto Mandiću nije mogla stručna služba Skupštine savjetovati, ta da je to njegova odgovornost.

"Pričinjena je ozbiljna šteta, jer ovo je bio udar ne samo na Skupštinu nego i udar na državu. I ako Vam je bio cilj da provjerite puls opozicije, zainteresovane javnosti i medija onda Vam dajem obećanje da nećemo dozvoliti anarhiju u Skupštini Crne Gore, nećemo dozvoliti – a nadležni organi Crne Gore neka rade u skladu sa onim što je njihova službena dužnost cijeneći da li je u Vašem postupanju bilo krivičnoga djela", zaključio je Nikolić.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.