Zapucali agenti koji štite Bajdenovu unuku: Pokušana krađa automobila, lopovi pobjegli
Ilustracija

Zapucali agenti koji štite Bajdenovu unuku: Pokušana krađa automobila, lopovi pobjegli

Agenti Tajne službe SAD zapucali su kada su tri osobe pokušale da uđu u neobilježeno vozilo Tajne službe u Vašingtonu, rekao je jedan policijski zvaničnik agenciji AP.

Agenti zaduženi da štite Naomi Bajden (29), unuku predsjednika Džoa Bajdena, bili su s njom u nedelju uveče u kvartu Džordžtaun, kada su vidjeli kako tri osbe razbijaju staklo njihovog parkiranog praznog terenskog vozila, rekao je zvaničnik koji nije želio da mu se navede ime.

Jedan od agenata je otvorio vatru, ali niko nije bio pogođen, saopštila je Tajna služba.

Potom su tri osobe pobjegle automobilom za kojim se traga. Vašington bilježi znatan porast broja slučajeva otmice i krađe kola ove godine: više od 750 otmica automobila i više od 6.000 krađa vozilima.

Prošlog mjeseca su poslanika Predstavničkog doma američkog Kongresa Henrija Kueljara napala trojica naoružanih dok je bio u svom automobilu blizu Kapitola, u centru Vašingtona. Oteli su mu automobil, ali ga nisu povrijedili.

Broj nasilnih zločina u Vašingtonu takođe je u porastu ove godine za više od 40 odsto u poređenju sa prošlom godinom.

U februaru je poslanica Endži Kreg napadnuta i povređena tokom provale u njen stan.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.