Poslije Luvra evakuisan i Versaj zbog dojave o bombi

Poslije Luvra evakuisan i Versaj zbog dojave o bombi

Versajski dvorac u Parizu evakuisan je zbog dojave o bombi, javlja “Figaro” pozivajući se na policijske izvore. Dodaje se da je stigla anonimna dojava i da će dvorac biti zatvoren do kraja dana.

Nešto ranije u toku dana, i čuveni muzej Luvr zatvoren je zbog prijetnje bombom, prenijela je francuska TV BFM pozivajući se na izvore iz policije.

Policija je brzo stigla na lice mjesta, a posjetioci su hitno morali da napuste zgradu.

Francuska je od petka uveče podigla nivo bezbjednosti na najviši stepen, nakon ubistva učitelja Dominika Bernara, koga je nasmrt izbo mladić ispred gimnazije u Arasu. U tom incidentu, još tri osobe su teško povrijeđene, uključujući napadača.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.