Ugašen požar na brdu Gorica, sumnja se da je podmetnut
Ilustracija

Služba zaštite i spašavanja saopštila

Ugašen požar na brdu Gorica, sumnja se da je podmetnut

Služba zaštite i spašavanja primila je večeras poziv u 19. 32 sati da je došlo do požaru na brdu Gorica. Kako navode, požar je lokalizovan za 10 minuta a postoji sumnja da je podmetnut.

"Dana 6.septembra .2023. u 19.32 sati Služba zaštite i spašavanja primila je prijavu da je došlo do požara na brdu Gorica. Na lice mjesta upućene su četri posade sa jedanaest vatrogasaca", napisali su na Fejsbuku iz Službe zaštite i spašavanja. 

Kako su naveli, izlaskom na lice mjesta zatečen je požar u početnoj fazi, koji se lako širi usled pojačanog vjetra.

"Brzom intervencijom pripadnika Službe požar je lokalizovan 10 minuta nakon primljene prijave i time je izbjegnut požar ogromnih razmjera. Požar za koji postoji osnovana sumnja da je podmetnut je ugašen u 19.46h. Ovim putem apelujemo na građane da se suzdrže od paljenja vatre na otvorenom prostoru, kako ne bi ugrozili prirodna bogatstva našeg grada", zaključili su iz Službe zaštite i spašavanja. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.