Bizarna nesreća u Pensilvaniji: Kolima se zabio u sprat kuće, policija vjeruje da nije bio nesrećan slučaj
Foto: Facebook

Bizarna nesreća u Pensilvaniji: Kolima se zabio u sprat kuće, policija vjeruje da nije bio nesrećan slučaj

Scena kao iz akcionog filma zabilježena je u nedelju u Pensilvaniji - automobil je poletio u vazduh i uletio spavaću sobu na spratu jedne porodične kuće, gdje je ostao da visi dok ga nadležni nisu uklonili.

Masivna rupa u gornjem uglu kuće ostala je kada je automobil uklonjen.

Nadležne ekipe su stabilizovale kuću, kako se ne bi dalje rušila, i pomogle vlasnicima da postave ceradu preko rupe, ne bi li je sačuvali od najavljene oluje.

 

Vozač je prebačen je u bolnicu, javila je lokalna pridružena stanica ABC WHTM, a niko u kući srećom nije povrijeđen.

Vatrogasna kompanija je rekla WHTM-u da je automobil vjerovatno udario u propusnu cijev pored prilaza kuće koja ga je izbacila u vazduh.

Državna policija Pensilvanije, međutim, saopštila je da njeni istražitelji vjeruju da nesreća nije bila nesreća.

Policajci rekli su lokalnoj stanici da su “istragom utvrdili da je nesreća bila namjerna radnja i da su tužbe podnijete“.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.