Mandić: Mislim da Spajić nema većinu kojom je želio da ubijedi predsjednika CG
Andrija Mandić

Mandić: Mislim da Spajić nema većinu kojom je želio da ubijedi predsjednika CG

Mislim da Milojko Spajić nema većinu kojom je želeo da ubijedi predsjednika Crne Gore, kazao je jedan od lidera koalicije "Za budućnost Crne Gore" Andrija Mandić.

Mandić je kazao za RTS da je veoma važno da Crna Gora dobije stabilnu vladu, a ne vladu sa tijesnom većinom.

"U našem političkom životu to je veoma jednostavno - ako neko ko želi da bude mandatar, odnosno predsjednik Vlade, ima podršku parlamentarne većine u skladu sa Zakonom o predsjedniku, treba da donese samo potpise poslanika koji čine većinu i ne mora nikakav razgovor ni da obavlja sa predsjednikom Crne Gore. On je dužan da mu povjeri mandat", kazao je Mandić.

Istakao je da ne treba praviti nikakva uvjeravanja, i dodao da "ne treba se razmahivati snagom koja očigledno ne postoji, jer ako imate većinu imali bi većinu potpisa kojima bi potkrijepili tu tvrdnju". 

Mandić je kazao da očekuje da većina od 30. avgusta 2020. godine formira crnogorsku vladu.

"Ne interesuju nas sektori iz oblasti bezbednosti, ali sve ono ostalo što je politika, ekonomija, što utiče na pitanje identiteta - to je ono zašta smo zainteresovani, istakao je Mandić.

Na pitanje kakva je na to bila reakcija Milatovića kazao je da je normalno reagovao, na jedna logičan zahtjev i logičnu poruku.

 

 

Izvor: RTCG

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.