Nevrijeme u Novom sadu: Za dlaku izbjegnuta tragedija, na dječake se zamalo obrušio dio zgrade

Nevrijeme u Novom sadu: Za dlaku izbjegnuta tragedija, na dječake se zamalo obrušio dio zgrade

Dio zida obrušio se sa zgrade i umalo pao na dvojicu dječaka danas, neposredno nakon nevremena koje je zahvatilo Novi Sad.

Kako se vidi na snimku koji je objavila Instagram stranica „192.RS“, dvojica dječaka išla su danas prolazom između zgrada, kada je na njih umalo pao dio zgrade.

Incident koji se, kako se navodi na stranici, dogodio u Ulici Stevana Mokranjca zabilježila je kamera iz jednog automobila.

Dječaci su uspjeli da se sklone na vrijeme i tragedija je izbjegnuta.

Podsjetimo, i danas je u Novom Sadu padao grad, a za Vojvodinu je RHMZ izdao hitno upozorenje.

Jače nevrijeme očekuje se večeras, praćeno orkanskim vjetrom i gradom i uz nagli pad temperature od 10-15 stepeni.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.