U Baru kod 21-godišnjaka pronađen kokain; Kod državljanke BiH pronađena marihuana
Ilustracija

U Baru kod 21-godišnjaka pronađen kokain; Kod državljanke BiH pronađena marihuana

Službenici Regionalnog centra bezbjednosti “Jug“ – Odjeljenja bezbjednosti Bar su juče u dvije odvojene aktivnosti, a koje su bile usmjerene na suzbijanje tzv. ulične distribucije narkotik, pronašli i oduzeli kokain i marihuanu.

“Sinoć je barska policija u jednom ugostiteljskom objektu u Sutomoru izvršila kontrolu V.V. (21) iz Bara, kod kojeg je pronađeno osam pvc pakovanja sa sadržajem praškaste materije bijele boje za koju se sumnja da je kokain“, saopšteno je iz UP-a.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se V.V. liši slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Osim toga, policija je prilikom kontrole na šetalištu u Šušnju kod S.H. (24) iz Bosne i Hercegovine pronašla i oduzela biljnu materiju za koju se sumnja da je opojna droga marihuna i dvije tablete.

“O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji se izjasnio da se u radnjama S.H. ne stiču elementi bića krivičnog djela. Protiv nje će biti podnijeta prekršajna prijava zbog prekršaja iz Zakona o sprečavanju zloupotrebe droga“, zaključuje se u saopštenju Uprave policije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.