Bajden o kokainu u Bijeloj kući: Bitno je da se slučaj istraži do kraja
Džozef Bajden

Bajden o kokainu u Bijeloj kući: Bitno je da se slučaj istraži do kraja

Predsjednik SAD-a Džo Bajden informisan je o otkriću kokaina u predvorju zapadnog krila Bijele kuće i smatra da je veoma važno da Tajna služba utvrdi kako je kokain tamo dospio, rekli su zvaničnici juče, prenosi RTS.

Agenti američke tajne službe pronašli su prah tokom rutinskog čišćenja Bijele kuće u nedjelju, u maloj, prozirnoj plastičnoj vrećici na tlu u jako prometnom području.

U srijedu je portparolka Karine Jean-Pierre rekla da Bijela kuća ima povjerenja u Tajnu službu.

"Predsjednik smatra da je nevjerovatno važno da se ovo u potpunosti istraži", rekla je.

Bajden je bio na putu s članovima svoje porodice tokom blagdanskog vikenda kada je prah otkriven, a kompleks je nakratko evakuisan iz predostrožnosti.

"Brzi" test pokazao je pozitivan rezultat na kokain. Preciznija laboratorijska analiza potvrdila je rezultate.

Istražitelji još nijesu otkrili ko je donio drogu u Bijelu kuću. Tajna služba, koja je odgovorna za bezbjednost Bijele kuće, pročešljavala je zapise posjetilaca i snimke sa bezbjednosnih kamera.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.