Bogdanović: Po Milatovićevoj logici, 41. Vlada je kriva što smo mi
Aleksandar Bogdanović, Foto: DPS

Bogdanović: Po Milatovićevoj logici, 41. Vlada je kriva što smo mi "rak rana" Evrope

Logikom predsjednika države, na kraju će još biti da je 41. Vlada na kraju kriva i za to što je Crna Gora postala "rak rana" za Brisel, naveo je generalni sekretar Demokratske partije socijalista Aleksandar Bogdanović.

"A da je premijer, koji je i njega doveo u 42. Vladu, stigao sa vrha liste koja je dokazani pobornik euroatlantskih integracija. Na sve što danas konstruišu, mogu reći samo jedno - ogromna je sreća što smo mi Crnu Goru 2017. uveli u NATO. Jer da je to pitanje sačekalo ‘oslobodioce‘ - i na tom bi se planu dogodila potpuna katastrofa", naveo je Bogdanović na Tviteru.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.