Nakon ozbiljne infekcije Madona otpuštena iz bolnice

Nakon ozbiljne infekcije Madona otpuštena iz bolnice

Pop pjevačica Madona otpuštena je iz bolnice nakon ozbiljne bakterijske infekcije, kod kuće je i osjeća se bolje, saznaje BBC.

Šesdesetčetvorogodišnja pop zvijezda trebalo je 15. jula da počne sedmomjesečnu svjetsku turneju, ali je morala da je odloži.

Madona je privatnim kolima hitne pomoći prevezena u svoju kuću u Njujorku, rekao je izvor medija.

Nije poznato šta je izazvalo infekciju, ali ljekari su rekli da je ona bila izuzetno ozbiljna i da je zahtijevala liječenje na intenzivnoj njezi.

Madona je u subotu hitno prebačena u bolnicu nakon što je pronađena bez svijesti, a zatim je intubirana na intenzivnoj njezi najmanje jednu noć prije nego što je cijev uklonjena, saopštio je njen menadžer.

Bilo je planirano da Madonina svjetska turneja u trajanju od 84 dana počne 15. jula u Rogers Areni u Vankuveru, ali je saopšteno da je odložena zbog zabrinosti za zdravlje pjevačice.

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.