Državno tužilaštvo odbacilo optužbe protiv Severine za fizički napad na sestru Marijanu Popović

Državno tužilaštvo odbacilo optužbe protiv Severine za fizički napad na sestru Marijanu Popović

Odbačena je prijava protiv pjevačice Severine Vučković (51) za navodni napad na sestru Marijanu Vučković Popović koji se dogodio u avgustu prošle godine u Splitu, u domu njihove majke Ane Vučković.

Da je prijava odbačena medijima je u dopisu potvrdila Severinina advokatica Jasminka Bolš.

“Severina Vučković je od Opštinskog državnog tužilaštva u Splitu dobila obavještnje da je 5. juna odbačena krivična prijava protiv nje, koju je podnijela njena sestra Marijana Popović u avgustu 2022”, poručila je Biloš.

“Krivična prijava protiv Severine Vučković radi fizičke povrede čl. 117.st.2. KZ-a odbačena je Rješenjem Opštinskog državnog tužilaštva od 5. juna Kir-DO- 784/2022. jer nakon završetka istrage nije utvrđena osnovana sumnja da bi Severina Vučković počinila prijavljeno krivično djelo”, stoji u saopštenju advokatice.

Zagrebačka policija krajem avgusta prošle godine uhapsila je pjevačicu Severinu Vučković nakon što su od splitskih kolega dobili zahtjev za njeno privođenje, a povod svemu bila je prepirka u splitskom domu majke poznate pjevačice.

Prema izjavi sestre Marijane koju je dala splitskoj policiji, pjevačica se navodno okomila na nju i to pred njihovom majkom oko jedan sat poslije ponoći kada se iz stana orila buka.
 

Njih dvije su se navodno, prema sestri Marijani, žestoko rvale i šamarale nakon čega je pjevačica otišla na svoju stranu, a njena sestra u bolnicu.

No, prema drugoj verziji priče, Severinina sestra Marijana lažno je prijavila Severinu za nanošenje fizičkih povreda.

Naime, ona je po toj verziji došla u stan u kojem žive Severinina mama i strina i tamo zatekla pjevačicu koju je napala i nanijela joj povrede.

Severina je otišla, a Marijana je počela lupati na vrata stanarima te zapomagati i bacati se po stepenicama kako bi se samopovrijedila.

Izvor: Večernji list

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.