Cetinjske Demokrate: Pobjeda na predsjedničkim izborima otvara vrata ka punoj stabilnosti države
Foto: Demokratska Crna Gora

Cetinjske Demokrate: Pobjeda na predsjedničkim izborima otvara vrata ka punoj stabilnosti države

Cetinjske Demokrate u potpunosti podržavaju sve zaključke sa posljednjih sjednica Predsjedništva i zakazivanje sjednice Glavnog odbora na kojoj će se izabrati kandidat Demokrata za predsjednika Crne Gore, saopšteno je danas iz Opštinskog odbora te partije u Prijestonici.

Poručuju da koordinacioni odbor Prijestonice sprovodi proces terenske kampanje i komunikacije sa građanima, te da je formiran lokalni izborni štab predsjedničkog kandidata Demokrata.

Proces prikupljanja potpisa podrške kandidatu Demokratske Crne Gore se privodi kraju i spremni kako poručuju dočekuju predstojeće izbore.

“Crna Gora svih nas, pravno uređena država jednakih šansi, jakih institucija i nepredne ekonomije nema alternativu. A takva može biti samo ukoliko bude uistinu građanska i stabilna, kontra korupcije i organizovanog kriminala, bez podjela i ekstremizama, ali i bez miješanja sa strane - Crna Gora u kojoj će se sve odluke donositi isključivo u Crnoj Gori. Pobjeda na predstojećim predsjedničkim izborima otvara vrata ka punoj stabilnosti i biće uvertira za veliku pobjedu na narednim parlamentarnim izborima koja će garantovati formiranje građanske, stabilne, crnogorske, proevropske Vlade i ubrzani, siguran put u društvo država moderne Evrope. Stoga, cetinjske Demokate pozivaju sve pojedince i subjekte građanske profilacije da daju svoj puni doprinos ovom procesu“, zaključuje se u saopštenju Demokrata.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.