Popadić: Vazalskim odnosom u Skupštini tuđe države Delić obrukao i Mojkovac i Mojkovčane
Milan Popadić, Foto: SD

Popadić: Vazalskim odnosom u Skupštini tuđe države Delić obrukao i Mojkovac i Mojkovčane

Kada sam ugledao snimak predsjednika Opštine Mojkovac, Veska Delića kako, u Skupštini susjedne Srbije podnosi izvještaj o tome šta je od dolaska na čelo opštine u Crnoj Gori uradio, te na šta je potrošio novac, mislio sam da sanjam, saopštio je danas predsjednika OO SD Mojkovac i odbornika SD-a u SO Mojkovac, Milan Popadić.

"Znao sam da Crnu Goru ne vole i ne osjećaju svojom, znao sam da im je tuđe bliže od svojega, ali da će ovoliko daleko otići u ponižavanju sebe, opštine i države i koje dolaze, ni slutio nijesam. Da predsjednik opštine Mojkovac koja je dala toliki doprinos borbi za slobodu Crne Gore ide na koljena ko zna kome, u tuđu državu, da podnosi račune, sramota je kakva se našoj opštini nikad nije desila", naveo je Popadić.

Zato bi, kako poručuje "da ima imalo časti i morala, Vesko Delić morao da podnese ostavku na funkciju koju obavlja".

"Političke i sve ostale razlike na jednu stranu, ali ovo je druga priča. Vesko Delić je vazalskim odnosom u Skupštini tuđe države obrukao i Mojkovac i Mojkovčane, te kao takav ni dana više ne smije obavljati funkciju prvog čovjeka naše opštine!", zaključio je Popadić

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.