VB: Otkazani letovi zbog snijega (VIDEO)

Aerodrom u Mančesteru zatvorio je privremeno obje piste zbog obilnih sniježnih padavina, javljaju britanski mediji.

U saopštenju na Tviteru uprava aerodroma u Mančesteru navodi da je "bezbjednost putnika na prvom mjesto i da će saobraćaj biti nastavljen što je prije moguće".

Putnicima je savjetovano da kontaktiraju svoju avio-kompaniju za najažurnije informacije o letovima, jer je na desetine letova pogođeno, prenosi Rts.

Putnici sa pojedinih letova, koji su se u avione ukrcali prije zatvaranja pista, javljaju da satima čekaju zarobljeni u letjelicama.  

Britanske meteorološke službe izdale su upozorenje da bi magla, ledena kiša i snijeg mogli da dovedu do poremećaja putovanja u djelove Velike Britanije tokom narednih dana.

Tokom vikenda temperatura će se u pojedinim oblastima spustiti i do minus deset stepeni Celzijusa.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.