Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović čestitao Dan Opštine Ulcinj
Agoda

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović čestitao Dan Opštine Ulcinj

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović uputio je čestitku povodom Dana Opštine Ulcinj, predsjedniku Aleksandru Daboviću, predsjedniku Skupštine Opštine Hadži Sulejmaniju, odbornicima i svim građanima Ulcinja uz najbolje želje za dalje uspjehe.

"Ulcinj je jedan od crnogorskih simbola multietničkog, multikulturalnog i multikonfesionalnog suživota, jedne od osnovnih neprolaznih vrijednosti po kojima je naša zemlja prepoznatljiva u regionu i u širem evropskom okruženju. Na takvim čvrstim tradicionalnim temeljima danas gradimo modernu Crnu Goru, koja je članica NATO, zemlja kandidat u poodmaklim pregovorima za članstvo u EU, pouzdan susjed i važan faktor regionalne stabilnosti. Ulcinj sa svojim ljudima ima u tim procesima svoje posebno mjesto i ulogu", naveo je predsjednik Đukanović u čestitki.

Podsjetio je da su praznici uvijek prilika da se sumiraju rezultati i nagovijeste planovi za budućnost.

"Vjerujem da će nova lokalna uprava nakon nedavnih izbora znati da iskoristi dosadašnja dobra iskustva, i da trasira pravce za dalji siguran napredak i bolje korišćenje ogromnih prirodnih i ljudskih resursa kojima Ulcinj raspolaže, na dobro svih njegovih građana i naše zajedničke kuće Crne Gore. Vjerujem da će i nova vlada na toj liniji pružiti snažnu podršku lokalnoj upravi", ocijenio je Đukanović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.