Sjenica: Iznajmila helikopter da stigne bratu na sahranu

Sjenica: Iznajmila helikopter da stigne bratu na sahranu

Nesvakidašnji i emotivan prizor prije nekoliko dana viđen u sjeničkom zaseoku Papići kod Kladnice, gdje je ljubav sestre prema preminulom bratu prevazišla sve barijere.

Sestra koja živi u Americi je ostala bez brata, te su zbog daljine od više hiljada kilometara svi bili sigurni da ona neće stići da se pozdravi poslednji put s bratom ali je ona ipak uložila sve napore da još jednom vidi i isprati brata na vječni put.

“Da bi stigla ispratiti i poselamiti brata na Ahiret, sestra koja živi u dalekoj Americi kupila je avionsku kartu, došla do Beograda, a onda, odatle iznajmila helikopter i stigla prije ukopa”, objavljeno je na jednom facebook profilu koji je objavio i dolazak helikoptera u kome je bila sestra preminulog.

Ništa se nije uporedilo sa iskrenom sestrinskom ljubavlju prema bratu, stoji u ovoj emotivnoj objavi.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.