Injac u trci za direktorku Regionalnog Centra za saradnju u oblasti bezbjednosti u Zagrebu
Olivera Injac

Injac u trci za direktorku Regionalnog Centra za saradnju u oblasti bezbjednosti u Zagrebu

Vlada Crne Gore predložila je aktuelnu ministarku odbrane Oliveru Injac za direktorku Regionalnog Centra za saradnju u oblasti bezbjednosti, potvrđeno je za Portal RTCG u rukovodstvu izvršne vlasti.

Kako su kazali za ovaj portal, Injac, i ako bude izabrana, neće stupiti na dužnost prije oktobra, imajući u vidu politička dešavanja u Crnoj Gori.

U Vladi su mišljenja da takva njena kandidatura neće uticati na obavljanje funkcije ministra odbrane. 

Iz Vlade su za Portal RTCG kazali da ova kandidatura nema nikakve veze sa mandatom Injac na čelu resora odbrane, imajući u vidu da je već pozanto da je predložen mandatar za sastav manjinske vlade. 

Iz Vlade su negirali tvrdnje da je šef diplomatije Đorđe Radulović kandidat za neku poziciju u UN. 

Injac je na mjesto ministra odbrane izabrana početkom decembra 2020. godine. Ona je takođe zaposlena i kao profesorica na Univerzitetu Donja Gorica na odsjeku za humanističke studije. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.