Đilas objavio video: Dokaz da Vučić uvozi sigurne glasove iz Republike Srpske
Dragan Đilas

Đilas objavio video: Dokaz da Vučić uvozi sigurne glasove iz Republike Srpske

Lider SSP Dragan Đilas objavio je na svojim nalozima na društvenim mrežama, kako kaže, ekskluzivan dokaz da SNS i Aleksandar Vučić građanima Republike Srpske "po ubrzanoj proceduri daju državljanstvo" zbog izbora, odnosno da "uvozi sigurne glasove".

Jedini uslov je da glasaju za SNS, navodi se na videu koji je objavio Đilas.

U snimcima se vide kombi vozila sa registracionim oznakama iz RS, i grupe ljudi. Tvrdi se da se radi o ljudima koje "dovoze u policijske stanice širom Srbije, a najviše u Beograd“. Da se radi o ljudima iz RS saznali su tako što su im rekli da traže brata i tako otkrili da "svaka grupa ima spisak i koordinatora“.

"Svi naši sunarodnici iz Republike Srpske imaju pravo na državljanstvo Srbije. Svi koji ih ucjenjuju odgovaraće. I to ubrzo, jer nas slobodnih, željnih pravde je svakim danom sve više“, naveo je lider SSP, u objavi iznad videa.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.