U tri dana na drumovima Crne Gore stradalo šest osoba
Ilustracija

U tri dana na drumovima Crne Gore stradalo šest osoba

Crnogorski drumovi su za tri dana odnijeli šest života.

Podgoričanin D.V poginuo je u udesu koji se jutros dogodio u mjestu Subadanj na putu Kolašin – Podgorica. Nesreća se dogodila u 4.50 časova, kada je vozilo sletjelo sa puta.

U saobraćajnoj nesreći u Baru koja se sinoć dogodila u Baru, poginula je žena, pješak D.R.M. (61) iz Podgorice.

Na nju je, dok je prolazila ulicom Jovana Tomaševića, naletio automobil kojim je upravljala E.K. (22), kojoj je određeno zadržavanje. Žena je bez znakova života dovezena u Opštu bolnicu Bar.

Par sati ranije, u Ulcinju je poginuo Ulcinjanin S.K. (40) prilikom prevrtanja teretnog vozila.

Nedjelja je bila kobna za dva mladića iz Nikšića.

Naime, M.P. (20) i A.P. (26) poginuli su u stravičnom udesu koji se dogodio u nikšićkoj Župi, kada se njihov “golf” sudario sa kamionom.

Sa mladićima je u vozilu bio i L.D. (18), koji je teže povrijeđen.

Istog dana je ugašen još jedan mladi život.

Devetnaestogodišnja A.P. iz Podgorice, poginula je u saobraćanoj nesreći, koja se dogodila u Vojvođanskoj ulici u glavnom gradu.

Iz policije nije saopšteno kako je došlo do nesreće, samo da je A.P. je smrtno stradala na licu mjesta.

Na jugu Crne Gore jutros se saobraća po mokrim putevima, dok na sjeveru mjestimično ima poledice. Iz Auto moto saveza Crne Gore upozoravaju na sitnije odrone na dionicama koje prolaze kroz klisure i usjeke.

Upotreba zimskih guma obavezna je do 1. aprila, na putevima gdje je to naznačeno saobraćajnom signalizacijom, bez obzira na to da li na tom putu postoje zimski uslovi.

I na kraju-NE BRŽE OD ŽIVOTA!

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.