Poruka Novaka iz pritvora: Bog vidi sve, moja blagodet je duhovna, a njihova materijalna
Novak Đoković

Poruka Novaka iz pritvora: Bog vidi sve, moja blagodet je duhovna, a njihova materijalna

Prvi teniser sveijta Novak Đoković preživeo je devetočasovnu torturu prvog dana u Melburnu.

Srpskom asu je granična kontrola zabranila ulaz u tu zemlju, potom ga izolovala i ostavila bez ličnih stvari sa sve telefonom u jednom trenutku.

Novak je preživio dramu, a potom je prebačen u karantinski hotel, sve do odluke o žalbi na ulazak u Australiju.

Njegov brat Đorđe Đoković pred novinarima je otkrio SMS poruku koju je dobio od Novaka od teškim momentima, kada je bio pri telefonu.

"Bog vidi sve, moralna etika kao najveći ideali su izdizanje duhovnog. Moja je blagodet duhovna, a njihova materijalna", prenio je Đorđe poruku.

Ostaje da se sačeka konačna odluka Federalnog suda u ponedjeljak, kada će biti poznato da li će Đoković braniti titulu na Australijan openu, odnosno napasti 21. Grend slem u karijeri.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.