Đoković u pritvoru, čuvaju ga dva policajca
Novak Đoković

Đoković u pritvoru, čuvaju ga dva policajca

Srđan Đoković, otac najboljeg tenisera planete Novaka Đokovića, kaže da je trenutno njegov sin u pritvoru.

Novak je došao na aerodrom Tulamarin u Melburnu oko 13:30 po našem vremenu i tamo je zadržan zbog ispitivanja u vezi sa medicinskim izuzećem za ulazak u Australiju bez potvrde o vakcinaciji protiv koronavirusa.

Dok granična policija i vlasti u Australiji ne riješe čitavu zavrzlamu, ispred sobe u kojoj se nalazi Đoković, nalaze se dva policajca, a unutra ne može da uđe niko.

Ovo je pisao "Herald Sun", a informaciju o pritvoru je potvrdio i Srđan Đoković za B92.

Problem je nastao i zbog toga što je zahtjev za vizu loše popunjen, pa se Novak nalazi nekoliko sati na aerodromu, zatočen od strane australijskih vlasti.

Đokovićev tim kako prenosi B92 aplicirao je za pogrešnu vizu, koja ne podržava medicinsko izuzeće za vakcinaciju.

Granična patrola kontaktirala je vladu Viktorije, koja je dala medicinsko izuzeće Novaku, kako bi im zatražili pismeni zahtjev da puste Đokovića.

Oni su to odbili i nisu podržali zahtjev, pa se sada čeka konačna odluka.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.