Nadal stigao u Melburn i poručio: Nemojte reći nikome...

Nadal stigao u Melburn i poručio: Nemojte reći nikome...

Španski teniser Rafael Nadal doputovao je u Melburn i tako je otklonio strahove da bi mogao propustiti prvi grend sezone Australian Open.

 ¨Nemojte reći nikome... evo me.¨ kazao je u poruci na Twitteru gdje stoji na terenu Rod Lejver Arene.

Nadal je nedavno bio pozitivan na koronavirus nakon što je sredinom decembra igrao na egzibicijskom turniru u Abu Dabiju. Prije toga je četiri mjeseca bio izvan terena zbog povrede stopala. Nakon što je ispao u polufinalu Rolan Garosa propustio je Vimbldon, OI u Tokiju i US Open.

Nadal je samo jednom osvojio Australian Open (2009), a četiri puta je gubio u finalu - dva puta od Đokovića (2012. i 2019.) i po jednom od Vavrinke (2014) i Federera (2017).

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rafa Nadal (@rafaelnadal)

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.