ATP: Vakcinisano 95 tenisera iz Top 100
Ilustracija

ATP: Vakcinisano 95 tenisera iz Top 100

Ukupno 95 tenisera iz Top 100 je vakcinisano, saopštio je Sajmon Higson iz Teniske asocijacije profesionalaca (ATP).

Higson je na Twitteru naveo da samo petorica igrača iz prvih 100 na listi najboljih tenisera na svijetu nisu primila vakcinu, a imena nisu objelodanjena.

"Naši posljednji brojevi za top 100 su 95 posto", napisao je Higson.

Pitanje vakcinacije u svetskom tenisu postalo je tema broj jedan kako se približava prvi Gren slem u sezoni Australijan open, za čije učesće je potrebana vakcina, ali nastup je moguć i uz medicinsko izuzeće.

Australijan open na programu je od 17. do 30 januara sljedeće godine, a prije toga tenisere očekuje nastup na ATP kupu počekom mjeseca.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.