Premijerku Novog Zelanda prekinula ćerka, nastao smijeh (VIDEO)
Jacinda Ardern

Premijerku Novog Zelanda prekinula ćerka, nastao smijeh (VIDEO)

Novozelandsku premijerku Jacindu Ardern tokom Facebook Livea prekinula je njena trogodišnja ćerka, a snimak njene reakcije brzo se prošio internetom i postao hit.

Premijerka je tokom javljanja govorila povećanim Covid mjera, a usred razgovora premijerku je omela ćerka koja se pobudila, a u pozadini se mogao čuti glas koji je zove: ‘Mama?’.

“Trebala si biti u krevetu. Vrijeme je za spavanje draga – vrati se u krevet i doći ću da te vidimo za sekund”, kazala je premijerka.

“Oprostite svi”, kazala je Ardern nakon što se vratila u livestream, a potom je dodala: “Ovaj odlazak u krevet nije baš bio uspješan, zar ne?”

Ćerka se ponovo pojavila kasnije u večernjim satima, primoravši premijerku da zaključi javljanje: “Žao mi je draga, toliko dugo traje.”

 

 

Potom je premijerka je rekla gledaocima da će prekinuti prenos uživo.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.