Abazović: Nema pomaka ni sastanaka o rekonstrukciji Vlade
Dritan Abazović

Abazović: Nema pomaka ni sastanaka o rekonstrukciji Vlade

Potpredsjednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović kazao je danas da nema pomaka, ni najavljenih novih razgovora i sastanaka o rekonstrukciji Vlade.

"Trenutno nema pomaka, nema sastanaka ako ih bude mi ćemo se rado odazvati”, poručio je Abazović i dodao da svi ostaju na svojim pozicijama,prenosi portal RTCG.

Abazović je naveo i da se više ne bi osvrtao na pitanje rekonstrukcije Vlade.

On je najavio da će američki izaslanik za Zapadni Balkan Gabrijel Eskobar posjetiti uskoro Crnu Goru.

“Ja očekujem da prenese poruke o kojima smo razgovarali u Vašingtonu. Mislim da će za građane neke stvari biti interesantne”, naveo je Abazović i dodao da će biti iznenađujućih pozitivnih pomaka.

"Mislim da su stavovi SAD administracije jasni i korisni za građane Crne Gore”, naveo je Abazović,prenosi portal RTCG.

Na pitanje kakva je politička iznenađenja iz SAD mogu građani očekivati, Abazović je kazao:

“To ćemo vidjeti, biće jasno. To ne možemo da očekujemo da će se desiti sjutra ili za nedjelju dana, ali sama činjenica da se posjeta dešava odmah i da će vjerovatno neke poruke biti prenesene, mislim da će biti jako korisne ja očekujem da se otvori i neka druga povoljnija perspektiva za sve građane Crne Gore”, zaključio je Abazović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.