Ova tri horoskopska znaka mogu ovog ljeta pronaći ljubav svog života!
ilustracija

Ova tri horoskopska znaka mogu ovog ljeta pronaći ljubav svog života!

Ovog ljeta tri horoskopska znaka pronaći će možda i ljubav svog života. Ugasiće se stare ljubavi i rasplamsati nove strasti koje će izazvati najprije haos, a onda nevjerovatnu sreću...

Bik

Ovog ljeta osobe rođene u znaku Bika očekuje luda i strastvena ljubavna veza. Bikom će u narednim mjesecima vladati Venera, koja donosi puno strasti. Uzbudljivi trenuci i tajni sastanci osiguraće jedinstveno ljubavno iskustvo i učiniće ovo ljeto vrlo posebnom sezonom, koju Bikovi neće tako brzo zaboraviti.

Lav

Lavovi su puni samopouzdanja, ali ovog ljeta dolazi njihovo vrijeme. Posle mnogo prijateljskih susreta, Lavovi će shvatiti da se čekanje isplatilo. Ono što je počelo kao neobavezna veza konačno će postati pravi ljubavni odnos. Ljeto je za Lavove vrijeme puno strasti, prave ljubavi i čiste sreće.

Vaga

Ovog ljeta Vage, koje inače vole da su nezavisne, upoznaće vrlo posebnu osobu zbog koje će zaboraviti sve oko sebe. Iako Vage vole svoju slobodu i male, ležerne afere - od ovog leta više neće biti "dostupne na tržištu samaca" i izbrisaće mnogo imena iz svog telefonskog imenika. Sigurnost i odanost dominiraće u ovoj novoj vezi. Otvara se nova perspektiva za Vage, i to će im se veoma dopasti.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.