Rabrenović: Bez crnogorske zastave kod Dodika
Foto: Twitter

"RS pokazala kako poštuje goste"

Rabrenović: Bez crnogorske zastave kod Dodika

Nema kraja poniženjima koje ova Vlada priređuje građanima Crne Gore, saopštio je na Tviteru potpredsjednik Liberalne partije Jovo Rabrenović.

On je kritikovao činjenicu da tokom susreta crnogorskih ministara sa predsjedavajućim i srpskim članom Predsjedništva Bosne i Hercegovine Miloradom Dodikom i predsjednicom Republike Srpske Željkom Cvijanović shodno protokolu, domaćin nije istakao zastavu Crne Gore.

“Evo koliko domaćin poštuje goste iz Crne Gore nije našao za shodno da primijeni protokol i da istakne zastavu zemlje iz koje su u zvaničnu posjetu došli dvojica ministara”, dodao je Rabrenović.

Poručio je dalje kako izgleda kada se sastaju ozbiljni ministri koji poštuju goste.

"Kako bi narod rekao “da je bolji domaćin bolja bi i kuća bila”, napisao je Rabrenović na Tviteru.

Ministar finansija i socijalnog staranja Milojko Spajić i ministar ekonomskog razvoja Jakov Milatović nakon završene posjete Hrvatskoj danas su boravili u Banjaluci.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.